Kérdése lenne? Információ, recepció:
Telefon: 06 (20) 548-8168   Email: info@nairam.hu
Csapatépítő tréningek
Nyitólap » Cégeknek » Csapatépítő tréningek

Csapatépítő tréningek

A mindennapoktól eltérő környezet, az aktív kikapcsolódás jó lehetőséget teremt a cégen belüli személyes kapcsolatok és közösség építésére. A kültéri és beltéri csapatépítők esetén a programok ugyan eltérőek, de a cél mindig ugyanaz: erősíteni a csapatszellemet és a kollégák közötti bizalmat, csapatot kovácsolni a munkatársakból.

Épp ezért, egy csapatépítő nem pusztán játékok és feladatok sorozata. Jól átgondolt, felépített váza van. Az elmúlt több mint másfél évtized alatt rengeteget tanultunk arról, hogy milyen egy jó csapatépítő, vagy arról, hogy mik azok a hibák, amelyeket nem szabad elkövetni egy ilyen eseményen. Kezdetben a résztvevők ellazítása a cél, de megvan a helye az aktívabb, játékosabb kihívásoknak, ahogy az elmélyültebb feladatoknak is, amelyek során a résztvevők jobban megismerhetik önmaguk és kollégáik rejtett képességeit.

Csapatépítő tréning

Outdoor csapatépítő tréningek

Outdoor csapatépítő élménytréning programjainkkal az Ön csapatának is szeretnénk hatékony kikapcsolódást, különleges élményeket, extrém kihívásokat teremteni. A végrehajtott feladatokon keresztül elősegítjük a vállalaton belüli személyes kapcsolatok, a csapatszellem és a kölcsönös bizalom erősítését.

Extrém csapatépítő tréningek

Extrém csapatépítő tréningek esetén célunk – a személyes kapcsolatok és a közösség építésén túl – a résztvevőket a megszokott életvitelükből kiemelni, hogy a váratlan helyzeteken keresztül új energiákkal töltsük fel őket.

Kiegészítő szolgáltatások

A csapatépítőt további kiegészítő szolgáltatások tehetik még emlékezetesebbé, például:

Stratégiai lézerharc

A lézerharc egy mozgalmas stratégiai csapatépítő program, amely a paintball és a számháborúzás élményét a 21. századi számítógépes technikával ötvözi. Két csapat küzdelméről van szó, amelyek miközben egy összetett küldetést teljesítenek, infravörös sugarakat kibocsátó fegyverekkel „vadásznak” egymásra.

A siker feltétele egy működőképes stratégia kidolgozása, és annak fegyelmezett követése. Vajon képesek-e a résztvevők összehangolt csapatmunkára és hatékony kommunikációra kiélezett helyzetben is? Nem csupán a gyorsaság, ügyesség és a csapatmunka számít, de az eszközök minél pontosabb használatára is szükség van. A fegyverek infravörös sugarakkal működnek, teljesen ártalmatlanok a környezetre és a résztvevőkre is.

Csapatépítő – főzés  – avagy edd meg, amit főztél!

A program első részében egy kalandos kirándulás során a csapat összegyűjti az ebéd vagy vacsora hozzávalóit, amelyek a környék pontjain találhatók, nem mindig csak szárazföldön megközelíthetően.  Nem feltétlenül bogarakra, hernyókra vagy pondrókra kell itt gondolni, hanem az étel gondosan elrejtett összetevőire, amelyeket  térkép segítségével találnak meg a résztvevőket.

Szerencsés visszaérkezés esetén ezt közös főzés követi, a csoport számára előkészített főző helyen. A csoport külső segítség nélkül készíti el saját – remélhetőleg emberi fogyasztásra alkalmas ebédjét vagy vacsoráját. Nem kizárt az sem, hogy a további nehézségekkel is szembe kell nézni, pl. a program feltételeit a megrendelő elképzelései szerint hangoljuk finomra.

“Tanyasi olimpia”

A  próbatételek – vagy megpróbáltatások – több állomásból (6-8) álló csapatépítő játék, amely során a csapatoknak különböző kihívásokat teljesítenie. Minden feladatba beépítünk egy kis rafinériát, ugyanis a cél azon kívül, hogy a csapatot jó hangulatba hozzuk, a csapatmunka, közös gondolkodás, közösség kovácsolása.  Az elvégzendő próbatételek számát és jellegét a rendelkezésre álló idő, a csoport összetétele, és a programra fordított keretösszeg alapján állítjuk össze.

Feladatok: Bálagúla építés, taliga szlalom, közös lopózás, létrafutás, rönkfűrészelés, vetőmag válogatás, sodrófahajítás, tojásgörgetés, kötélhúzás,  patkódobálás, diótörés, rúdfa cipelés, paraszt totó.

„Vizes játékok”

Sárkányhajózás (1 hajóba 20 fő fér el), kenu- és kajakverseny

Rossz idő esetén is van lehetőség programok szervezésére.

Pálinkakóstoló

Pálinkakóstoló Bulyáki Nagykörűi pálinkafőző mester pálinkáiból 5-féle ízben. A kóstoló közben friss pogácsákat kínálunk.

Borpárbaj

Borpárbaj két borász részvételével, 4 – 4 bor bemutatásával.

Esti Dj és Karaokee

Esti Dj és karaokee DJ Benjivel.

Amennyiben nem csupán helyszínt, de szervezőt, akár moderátort keres céges csapatépítőjéhez, örömmel segítünk a programok kialakításában és levezénylésében is!

Szeretne Ön is csapatépítő tréninget? Kérjen ajánlatot!

 

Kérjen ajánlatot online!

Töltse ki és küldje el ajánlatkérő űrlapunkat és néhány napon belül a megadott elérhetőségeken fölkeressük.

Please leave this field empty.

Kérjen telefonos visszahívást!

Amennyiben kérdése van, adja meg nevét és telefonszámát, visszahívjuk.

Please leave this field empty.

Kérjen ajánlatot E-mail-ben!

Kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni? Küldjön nekünk e-mailt.
webgalamb védelem