Kérdése lenne? Információ, recepció:
Telefon: 06 (20) 548-8168   Email: info@nairam.hu
Gasztronómia
Nyitólap » Cégeknek » Gasztronómia

Gasztronómia

A rendezvények sikeréhez különösen magas színvonalú vendéglátással járulunk hozzá. Szabadidő Központunk nagy hangsúlyt fektet a kulináris élvezetekre. 

Ételválasztékunkban a hagyományos magyaros ízek mellett a nemzetközi konyhaművészet számos remeke megtalálható. Alkalmazkodva vendégeink reformétkezési igényeihez számos vegetáriánus ételt kínálunk, de a különféle érzékenységben szenvedőknek sem kell lemondaniuk a finom ízekről.

Cégeknek gasztronómia

Vendégeinket az érkezés pillanatától kezdve a legfinomabb falatokkal kényeztetjük. Megrendelőink igénye szerint fogadáskor a minőségi aperitif után házi készítésű lángost vagy pogácsát kínálunk, melyek mellé jól esik az üdítő vagy a jéghideg csapolt sör. 

A tanácskozás szüneteiben frissítőként forró kávét, teát, ásványvizet, üdítőt, croissant-t és gyümölcsöt fogyaszthatnak.

Főétkezésekre kötöttebb program esetén választhatnak egyszerű és gyors büféétkezést, míg szabadtéri parti jellegű étkezéssel, roston sütéssel kötetlenebb hangulatot teremthetünk.

Ha pedig szeretnék lenyűgözni meghívott partnereiket, egy elegáns gálavacsora, vagy nyárson sült malac, esetleg grillparty kiválóan alkalmas lehet erre a célra.

Ételallergiában szenvedőknek és vegetáriánusoknak külön menüt biztosítunk.

Catering ajánlatunk rendezvényekre

Reggeli ételek

Főétkezések

Tányérszervizes felszolgálással

Tálszervizes felszolgálással

Megrendelőink az alábbi ételek közül választhatnak egyféle levest, háromféle főételt, amelyeket tálakon szervírozunk, illetve egyféle desszertet.

Levesek tálban felszolgálva

1. Marhahúsleves csigatésztával, tormamártással, julienne zöldséggel 2. Eper krémleves
3. Szárnyas raguleves házi csipetkével 4. Francia hagymaleves sajtos krutonnal
5. Újházi tyúkhúsleves csigatésztával  

Főételek

1. Sült kacsacomb párolt lilakáposztával, hagymás törtburgonyával 2. Grillezett sajtok, grillezett zöldségek, francia rakott burgonya friss salátával
3. Tepsiben sült csirkecomb vele sült sonkahagymával és burgonyával, friss salátával 4. Csülök Pékné módra tepsis burgonyával, házi vegyes savanyúsággal
5. Csabai sertéskaraj majonézes kukorica salátával 6. Rántott csirkemell, rántott sajt vegyes körettel, tartármártással
7. Mézes pácban érlelt bőrös malacpecsenye karika burgonyával almás párolt káposztával 8. Cigánypecsenye vegyes körettel, káposztasalátával
9. Zengővárkonyi tekercs fűszeres steakburgonyával, kukoricás rizzsel, házi savanyúsággal  

Desszert

1. Gyümölcsös sütik 2. Rétes variációk
3. Somlói galuska

4. Poharas desszertek

Bográcsozás, grillezés

1. Sertés pörkölt 2. Csirke pörkölt
3. Paprikás krumpli 4. Öreg-lebbencs
5. Gulyásleves (marhahúsból): 6. Marhalábszár pörkölt

Svédasztalos étkezések

Levesek

1. Újházi tyúkhúsleves csigatésztával 2. Brokkoli, spárga vagy zellerkrémleves
3. Orjaleves cérnametélttel 4. Francia hagymaleves
5. Tejszínes csirkeragu leves 6. Zöldborsó leves
7. Bográcsgulyás 8. Hideg gyümölcsleves
9. Gulyásleves  

Főételek

1. Vörösboros marhapörkölt kapros-juhtúrós galuskával 2. Csirkepaprikás házi galuskával
3. Sertéspörkölt galuskával, Birkapörkölt sósburgonyával 4. Baconos, fokhagymás csirkemell csíkok, tollhegytésztával, sajtmártással
5. Tejben érlelt borjúszeletek vadasan zsemlegombóccal 6. Gyümölcsös pulykamell párolt rizzsel
7. Tiszai harcsapaprikás túrós csuszával 8. Pácolt szűzérmék párolt aszalt szilvával, kékoportó mártással
9. Gombás süllőszeletek bormártásban répás burgonyapürével 10. Fokhagymás sertésflekken hagymás törtburgonyával
11. Egyben sült sertés szűz borsmártással, francia burgonyával 12. Marhaszeletek vadas módon, zelleres zsemlegombóccal
13. Rozmaringos kacsamell steakburgonyával 14. Rostonsült hátszín lyoni hagymával
15. Zöldfűszeres pácban érlelt csirkemell, hagymás-sajtos Anna burgonyával 16. Hortobágyi pásztorhús (tarhonyával, burgonyával)
17. Bajor kacsasült aszalt gyümölcsös pároltkápasztával, hagymás törtburgonyával 18. Kolbászhússal töltött mangalica karaj
19. Töltött káposzta 20. Zöldséges rétes kapormártással
21. Csőben sült karfiol  

Saláták

1. Uborkasaláta 2. Friss kevert saláta balzsamecetes olívás dresszinggel (paradicsom, paprika, uborka, fejes saláta)
3. Csemege uborka 4. Sopszka saláta
5. Káposztasaláta 6. Amerikai káposztasaláta
7. Vegyes idénysaláta 8. Tejfölös-fokhagymás uborkasaláta
9. Paradicsomsaláta 10. Tzatziki
11. Kovászos uborka nyári szezonban 12. Friss vegyes saláta ezersziget öntettel

Desszert

1. Poharas desszertek 2. Gyümölcsös szeletek
3. Vegyes rétes (almás, túrós, mákos) 4. Kelt kalácsok
5. Krémes sütemények 6. Idény gyümölcstálak
7. Fánk baracklekvárral 8. Alkoholmentes gyümölcsbólé
9. Fagylaltkelyhek  

Catering ajánlatunk családi napokra

Bográcsos ételek

1. Sertés pörkölt 2. Csirke pörkölt
3. Paprikás krumpli: 4. Öreg-lebbencs:
5. Gulyásleves (marhahúsból) 6. Marhalábszár pörkölt, sós burgonya

Grillezett ételek

1. Grillezett csirkecomb sült burgonya, saláta 2. Saslik sült burgonya, saláta
3. Grill kolbász sült burgonya, mustár, kenyér  

Egyéb

1. Palacsinta (ízes, túrós, kakaós) 2. Lángos (fokhagymás, tejfölös, sajtos)
3. Pogácsa (tepertős, burgonyás, sajtos)  
webgalamb védelem