Kérdése lenne? Információ, recepció:
Telefon: 06 (20) 548-8168   Email: info@nairam.hu
Esküvő bohém stílusban

Esküvő bohém stílusban

Elsősorban elengedhetetlen egy örök mosolygós és vidám pár, aki szabadon és természet közeli módon szeretné ünnepelni élete egyik legfontosabb napját. A bohókás stílus legfőbb jellemzői a vidámság, sokszínűség és a játékosság. A nomád, és a hippi stílus tulajdonságainak egyvelege, egy kis avantgárddal fűszerezve. Kétség kívül ez a legkötetlenebb, a fantáziátokat leginkább szárnyalni engedő stílus. Szokatlan kiegészítők és hangulatvilág jellemzőek rá.

Stílusjegyek

bohem_stilusjegyek

Ezt a stílust olyan pároknak ajánljuk, akik az életben is hasonlóan laza, szárnyaló és pozitív gondolkodásúak. A bohém stílusú esküvőn egyszerűen csak engedjétek ünneplőbe öltöztetni a lelketeket, és osszátok meg minden boldogságotokat szeretteitekkel.

Meghívó

bohem_meghivo

Az esküvői meghívót a stílushoz illően vidám, bohókás hangulatú, hóbortos szöveggel készíttessétek el. A grafikájában akár a rajzolt motívumok is megjelenhetnek. Színes gombokkal, kézzel festett hatást keltő virágokkal, különböző tolldíszekkel elérhetitek az esküvőre legjellemzőbb hatást.

Ruhák

bohem_mruha2

A bohém menyasszonyi ruhákat az ártatlanság és képzelgés, a természetesség és gyermekkor utáni sóvárgás ihlették. Ezek a menyasszonyok mindig a szabadságot és a játékosságot tükrözik ruhájukkal. A ruhád lehet többszínű, elöl rövidebb, hátul hosszabb szabású. A tested vonalát lengén követő, libbenő fazonú, lágy esésű, abroncs nélküli ruhák a legjellemzőbbek.

bohem_mruha1

Díszíthetik virágrátétek, csipke vagy gyöngyök is. Nem ritka, hogy a menyasszony és a női vendégek eldobják magas sarkú cipőiket, és balerina cipőket vagy sarukat húznak az alkalomra.

bohem_volegeny

A vőlegény nyakkendőjének színét leginkább a menyasszonyi ruha színéhez válasszátok. A szmoking abszolút nem kötelező, sőt, egy farmering, világos színű nadrág, és egy nadrágtartó passzol leginkább a bohém hangulathoz. A  fiúk is az alkalomhoz illően, szárnyalhatnak ötletekben.

bohem_par-es-fiuk

Koszorús lányok

A koszorúslányok ruhájánál is a „minél színesebb, annál jobb” mottót vegyétek figyelembe. Batikolt, nyári, sifon vagy selyem viselet a legjellemzőbb.

bohem_koszoruslany

És a fiúk is pompázhatnak ötletesnél ötletesebb ruháikban.

bohem_fiuk

Haj és smink

Bármilyen hajkreáció jó választás lehet, ami nem túl bonyolult. Virágból készült fejkoszorúk, fejpántok, fonatok, tolldíszítések; minden, ami vidám, és természetes hatású.

bohem_haj

A sminknél sincsenek különösebb megkötések. A természet színeitől kezdve – pl.: a föld- és a rézárnyalatok -, a különleges, színes virágmotívumokon át bármilyen sminket viselhetsz. A lényeg, hogy kényelmesen és felszabadultan érezd magad.

bohem_smink

Menyasszonyi csokor

Jellemző kiegészítők a színes, nagyfejű, mezei vagy mezei hatású vadvirágok. Pl.: gyöngyvirág, búzavirág, tátika, jácint, gerbera, szegfű, tulipán, margaréta, de az életet és annak szeretetét szimbolizáló napraforgó is tökéletes választás számotokra mind díszítésnek, mind a menyasszonyi csokorhoz.

bohem_csokor

Kiegészítők

Készítsetek saját kézzel színes, bohókás ékszereket! Használjatok fagyöngyöket, bőrt, madártollat a kiegészítőkhöz! Ez akár a lánybúcsú előtt is kellemes móka és kikapcsolódás lehet a koszorús lányokkal, barátnőkkel együtt. Jellemzőek a csíkos és pöttyös mintájú anyagok is. Az alkalomra felállíthattok vidám sátorokat a beszélgetéshez és a pihenéshez. Ehhez csak néhány színes, mintás párnára és plédre van szükségetek, és indulhat is a természet közeli ünneplés.

bohem_koszonet

Dekoráció

A dekorációnál szinte minden belefér, ami mókás és színes. Kiváló díszítések lehetnek a következők: színesre festett porcelánok és antik üvegek, selyemszalagok, csipketerítők, vicces bajuszok, régi dísztárgyak, gömbök, melyek vidám hangulatot varázsolnak a terembe. A kültéri dekorációnál használjatok lampionokat, fára akasztott virággömböket, szalagokat, függönyöket, tollakat, színes üvegekben vagy kalitkákban felakasztott vadvirágokat, vagy a nagyitok régi csipketerítőit! A fűbe akár színes cukorkákat és nyalókákat is szórhattok.

bohem_dekor

Desszertasztal és a menyasszonyi torta

bohem_desszert

A torta ebben a stílusban ritkán fehér színű, inkább élénk színekkel, édességekkel, virágokkal, vagy sok színes gyümölccsel tarkított különlegesség. A desszertasztal afféle cukros pultként funkcionál, mely telis-tele van finomabbnál finomabb sütemény falatokkal, nyalókákkal, cukorkákkal, színes macaron tornyokkal vagy muffinokkal.

bohem_torta

Vendégkönyv

A vendégkönyv nem csak külsőségeiben, de tartalmában is tükrözi a bohém, pikáns hangulatot. A barátok, rokonok, csípős, vicces, vagy bölcselkedő bejegyzései szép emlékek lesznek az évek múltával.

bohem_vendegkonyv

Fotózás

Lényeg a laza, hanyag elegancia, színesbe öltöztetve. Vadvirágok, természet, vidám jelenetek, bohókás vagy meghökkentő hangulati elemek. Mindent szabad a jó ízlés határain belül, és akár a határain is.

bohem_foto

A képek a printerest oldalairól származnak.

 

webgalamb védelem