Kérdése lenne? Információ, recepció:
Telefon: 06 (20) 548-8168   Email: info@nairam.hu
Esküvő modern stílusban

Esküvő modern stílusban

A modern szó jelentése: újszerű, korszerű, a korral haladó. Ha ebben a stílusban szeretnétek megtervezni az esküvőtöket, akkor egyszerű, kifinomult és mégis látványos elemekben gondolkozzatok! A stílus maga alapvetően nem akar többet mutatni semmiből, mint ami valójában, és kerüli a felesleges sallangokat. Csak válasszatok ki egy vagy két színt az alapvető fehér mellett, és építsétek azokra a színekre az előkészületeket! Ha kevesebb pénzből gazdálkodtok, akkor a modern stílus tökéletes választás lehet számotokra, mert a hangulat minimális virágigénnyel és kevés kiegészítővel, dekorációval is megállja a helyét. Mivel ez a stílus alapvetően laza és fiatalos, olyan párok is bátran választhatják, akik nem szeretnének barokk kastélyos, túldíszített esküvőn feszengeni. Párosítsátok a sikk és az elegancia elemeit, és biztosan a megfelelő hatást értitek majd el a nagy napon!

Meghívó, ültető kártya

modern_meghivo

A meghívókhoz bátran alkalmazhattok kontrasztos, de letisztult, karakteres és feltűnő grafikai elemeket, puritán betűtípusokat.

Ruha

modern_mruha

A modern stílust és a nemes egyszerűséget kedvelő menyasszonyoknak leginkább az egyenes szabású, határozott szabásvonallal rendelkező, a test vonalát lágyan követő, finoman simuló, abroncs nélküli ruhákat ajánljuk. Az esküvő hangulatához választott kontraszt színt bátran belecsempészheted a ruhádba, például egy adott színű szalaggal, vagy övvel a derekadon, amivel látványosabbá varázsolhatod ruhakölteményed. A vőlegényhez a sikkes, fekete vagy sötétszürke szmoking passzol a leginkább, melyet feldobhattok egy virág kitűzővel, ami modern, elegáns és kifinomult hatást kölcsönöz.

modern_volegeny

Koszorús lányok

modern_koszoruslany

A nagy napon tovább fokozhatod a modern hatást, ha a koszorús lányok ruhája és a tiéd színei között éles kontraszt van. Számukra is a menyasszonyi ruhához hasonló szabású ruhakölteményeket válasszátok!

Haj és smink

modern_haj

A modern frizuráknál manapság már szinte bármi megengedett a trendi fonástól kezdve a letisztult lófarokig, így mindenki megvalósíthatja önmagát. Ha hosszú hajad van, fogd laza, egyszerű és szép hajtűvel díszített kontyba, vagy kösd féloldalas, vállra lógó copfba, melyet szolid dísszel ékesíthetsz! A rövid hajúaknak is ott van a hajba tehető kiegészítők végtelen tárháza. A sminked legyen természetes, szolid, elegáns! Használj natúr színeket, a szemeidet finoman, füstös vonalakkal hangsúlyozd!

modern_smink

Virágok, csokor

nodern_csokor

A dekorációs virágok legyenek visszafogottak, kifinomultak! Egyszerű és színes kompozíciókkal érhetitek el a legjobb hatást. A virágokat is az előre kiválasztott alapszínekből válogassátok össze, hogy az egységes képet ne törjétek meg! Ehhez a stílushoz passzol az orchidea, kála, szegfű, rózsa, és az egzotikus virágok. A menyasszonyi csokor is legyen igényes, ízléses, gömb alakú. Igyekezzetek egy féle virágból összeválogatni, melyet díszíthettek valamelyik – az esküvőn hangsúlyos – színnel!

Kiegészítők

A modern stílusú esküvőkön nem jellemzőek a kiegészítők. Szolid, letisztult ékszereket bátran viselhetsz, ha nem túl feltűnő vagy csillogó.

Köszönet ajándékok

Vendégeiteknek a dekoráció színével harmonizáló macaronokkal, cukorkákkal köszönjétek meg, hogy veletek tartanak a nagy napon.

modern_koszonet

A terem dekorációja

modern_bordodekor 

Ennél a stílusnál, ha kiválasztotok egy alapszínt, egy kísérőszínt és annak árnyalatait a domináns fehér mellett, máris jó úton jártok a tervezéssel, de figyeljetek oda arra, hogy fontos a kontraszt, így lehetőleg élénk árnyalatokban gondolkozzatok! A fehéren kívül legfeljebb két másik színt válasszatok kísérőnek, és azoknál is tartsátok szem előtt az összhangot! Az utóbbi évek legdivatosabb színösszeállításai a  marsala-szürkével, a lila-oliva zölddel,  a coral szürkével és arannyal.

modern_liladekor

Egy kiválasztott színnel is csodásan mutatnak a dekorációk, pl.: a marsalával, élénk lilával, vagy egy szép olíva zölddel. Alapvetően a modern egy letisztult stílus, mégis passzolnak hozzá a játékos, néha merész formavilágú dekorációk. Az asztalokon gyakran megjelennek az úszógyertyák, üvegkavicsok, virágfejek, üveggömbök. Ha szeretnétek, használhattok dekorációs elemként lufikat is, de csak óvatosan, nehogy a hangulat gyerekzsúros legyen! Színes szalvétákkal és szalvétagyűrűkkel, lampionokkal vagy akár papír pomponokkal is feldobhatjátok a dekorációt. Igyekezzetek mindenből a legegyszerűbbet választani! Jó tipp, hogy ha szeretnétek izgalmassá és személyesebbé tenni a dekorációt, akkor szórjatok el néhány közös fotót az ifjú párról!

A desszertasztal és a menyasszonyi torta

Az egyszerű, letisztult formájú süteményeket a dekoráció színeiben válogassátok össze: francia macaronokat, cup-cake-kokat, cukorkákat, süti nyalókákat.

modern_desszert

 

A modern desszertasztalon kínáljatok gyümölcsöket ízlésesen a színvilághoz tálalva. A desszertasztal mögött a hátteret kiemelhetitek a stílushoz illő formavilággal. ( lampionok, lufik, vagy szalagok)

 

modern_gyumolcs

 

A torta általában fehér, kör alakú, szalaggal vagy néhány színben passzoló virággal. Legyen egyszerű, nem hivalkodó, nem túlzó, és lehetőleg passzoljon a dekoráció színéhez!

modern_torta

Vendégkönyv

A modern stílusú esküvőn kevésbé szokványosak a hagyományos vendégkönyvek, leginkább új, újító ötletekkel örökítik meg a vendégek jókívánságait.

modern_vendegk

Fotózás

Csak bátran! A fotókon “jelenetek” legyenek. Ötletes, kreatív fotósok, és bevállalós ifjú pár. Ez a jó modern fotósorozat mottója. Akár színes, akár szürkeárnyalatos a sorozat vigye végig az esküvő napját a kezdetektől a hajnali elhajlásig, riport jelleggel. Vonjátok be a vendégsereget az események sodrásába, és szép emlékként fog kísérni benneteket a képek sokasága. Mikor nézitek, akár évek múltán a képeket, visszaidéződnek a kellemes momentumok. Öröm, felszabadultság, szeretet árad az emlékképekből.

modern_foto2

 

Az alábbi galéria képeiben sok inspiráló ötletet találhattok.                                 A képanyag a printerest oldalairól van összeállítva. 

 

 

webgalamb védelem