Kérdése lenne? Információ, recepció:
Telefon: 06 (20) 548-8168   Email: info@nairam.hu
Esküvő ombre stílusban

Esküvő ombre stílusban

 

Az ombre az árnyalatok játéka, amikor csupán egyetlen szín vagy színcsalád világosabb és sötétebb tónusai jelennek meg a térben.
Az ombre, mint a legújabb esküvői és divat trend az utóbbi években jelentős mértékű népszerűségnek örvend. Az ombre, ami egy francia kifejezésre utal, jelzi, hogy valami árnyékolt vagy tónusaiból visszavett. Ez a fantasztikus és vicces effekt a színek árnyalatait használja fel, melyek egymásba olvadnak a világos színektől egészen a sötét színekig. Lehetőségünk van egy-egy szín rengeteg árnyalatát felhasználni egy dekoráción belül. A sugárzóan élénk színek használatától kezdve egészen a halvány, paszteles árnyalatokig minden árnyalatot felhasználhatunk.
Lehet ilyen a ruhánk, a torta, a virágdísz, szinte bármi. Egységes, mégis játékos hangulatot áraszt az effajta esküvői dekoráció.
Az ombre tökéletes választás olyan párok számára, akik több mint egy vagy két színt szeretnének esküvőjükön használni, de sokkal kifinomultabb dekorációra vágynak, mint a szivárvány hatás .

A meghívó

ombre_meghivo

ombre_asztalszam

Ha kiválasztottátok, hogy melyik színvilág áll hozzátok közel, már nincs nehéz dolgotok, hogy a megfelelő meghívó és egyéb kártyák stílusát megtaláljátok. Mivel ez a stílus főleg modern elemeket tartalmaz, ennek kell meghívóitokban is tükröződni. Természetesen lehet elegánsabb, ha a betűk, vagy a szalag arany színűek, vagy egészen bohókás, ha olyan betűtípust választotok.

A menyasszonyi ruha

ombre_ruha2

A menyasszonyi ruha általában fehér, de a kiválasztott szín világos tónusai is megjelenhetnek benne finom árnyalatok formájában. A színtónusok inkább a koszorús lányok ruháján köszönnek vissza, ami igazán szépen mutat egy közös fotó alkalmával. Természetesen még szebb az összhatás, ha a ruha fazonja is egységes.

ombre_ruha1

Kiegészítők

A vőlegény ruhája a kiválasztott szín sötétebb árnyalatából készüljön, a kiegészítők pedig lehetnek világosabb tónusuak. Igazán játékos megoldás, ha a nyakkendő színvilága tartalmazza egyben a világos és sötét tónusokat.

ombre_kiegeszito

A menyasszonyi csokor

omre_virag1

A menyasszonyi csokor virágai intenzíven tükrözik vissza a kiválasztott színpaletta tónusait. Nemcsak élővirágból, hanem textil virágból is igen dekoratív csokrot lehet készíteni. Előnye, hogy örökre megmarad.

omre_virag2

Dekoráció

A terem dekorációját könnyedén igazíthatjátok ehhez a stílushoz. A szalvéták, az asztalközepek, az ültető és menükártyák mind különböző színtónusokban jelenhetnek meg.

ombre_dekor1

A székekre finom árnyalatban válasszatok székszoknyát, vagy csak masnit.

ombre_dekor2

A főasztal hátterére nagyon szép és elegáns megoldás a papírvirágokból készült dekoráció. Nagyon szép , ha a virágokat a mennyezetről lógatjátok le, mintegy virágeső boruljon a főasztal fölé.

ombre_hatterek

Egy ugyanilyen falat lehet készíteni még a teremben, amit pedig fotófalnak lehet használni. Egy ilyen dekoratív elem mellett alig szükséges egyéb dekoráció.

ombre_fotofalak

Menyasszonyi torták

ombre_torta2

Ebben a stílusban gyönyörű tortákat lehet kérni. A színátmenetet érdemes a tortán is megmutatni.

 

Desszert asztal

ombre_desszertasztal

A desszert asztalon található desszerteket pl. a francia macaronokat a dekoráció színével megegyező színekben kérjétek. Lehetnek színesek a poharas krémek, a fánkok, a sütinyalókák, cukrok. Fölé színes lampionokat, vagy selyemvirágot lógassatok.

ombre_desszert

Tánctér

A tánctér felett nagyon szépen mutatnak a színárnyalatos lampionok és az ugyanilyen színű selyem papírvirágok. A lampionok lehetnek olyanok, amelyekben kis led-lámpák világítanak, így igazán kellemes a hangulatuk .

ombre_tancter

Koktélok

Ha igazán stílusosak akartok lenni, akkor a vendégeket érkezéskor fogadjátok egy Ombre koktéllal, amelybe sok jeget és gyümölcsöt tegyetek!

ombre_koktel

Színes ötletek

Az idei év nagy slágere a piszkos szürke, a fáradt rózsaszín, a levendula árnyalatai. Az alábbi válogatásból kedvetekre csipegethettek, ha szeretnétek Ombre stílusban megvalósítani esküvőtöket.

 

A fotókat a pinterest.com oldalról töltöttük le.

webgalamb védelem