Kérdése lenne? Információ, recepció:
Telefon: 06 (20) 548-8168   Email: info@nairam.hu
Esküvő tavaszi stílusban

Esküvő tavaszi stílusban

A legtöbb ember imádja a tavaszt. Szeretjük a virágba borult kerteket, az évszak üde és friss illatát. A tavasz az újjászületés és a szerelem évszaka, ezért nem meglepő, hogy sokan választják esküvőjük témájául ezt az évszakot. Az ilyen stílusú esküvőn a lágy formák és színek, és a frissesség dominál leginkább. Ha ezt a stílust választjátok, akkor belefér minden, ami természetes és könnyed! Igyekezzetek mellőzni minden mesterséges anyagot! Ez lesz életetek egyik legszebb napja, így érdemes kiválasztani egy olyan színt, ami a legközelebb áll hozzátok és passzol az esküvőtök hangulatához. Trendi színkombinációk a fehér mellett a halvány kék-halvány barack, a citromsárga-lila, a türkizkék-rózsaszín és a fűzöld-tengerészkék párosítások. Minden színnek a pasztell árnyalatát használjátok, hogy ne legyen túl élénk a látvány! Engedjétek, hogy természethez legközelebb álló színek domináljanak!

Meghívó

 tavasz_meghivo

A meghívónál is tartsátok szem előtt a kiválasztott színeket! Díszíthetitek a meghívókat és az ültető kártyákat is apró virágokkal, pillangókkal, madarakkal, organza szalagokkal, amik mesésen idézik a tavasz üde hangulatát.

Helyszíni esketés

A tavaszi időszakban a csodálatosan éledő ezer színű természet lágy ölén a kültéri esketés rendkívül szép látványt, és jó hangulatot teremt. Olyan helyszínt válasszatok, ahol a fejetek felett az oltár, egy éppen virágzó fa.

tavasz_helyszíni

Ruha

A tavaszi esküvőhöz passzol a csipke, a fodor, a gyöngyök, ékkövek, illetve a varrt és kötött virágok is. Nagyon divatos a pánt nélküli, és térdnél szűkített szabás.

tavasz_menyasszony

 Nem kell, hogy a fehér színnél leragadj, bátran viselhetsz törtfehér, bézs, vagy akár halványrózsaszín ruhakölteményt is! A tavaszi stílusú esküvőn a vőlegény is bátran engedheti szárnyalni a fantáziáját, hiszen a fekete öltöny passzol a stílushoz a legkevésbé! Világos vagy szürke öltöny, fehér ing, vidám színű csokornyakkendő, virágkitűző; ezek illenek leginkább a hangulathoz.

tavasz_volegeny

Koszorús lányok

A koszorús lányok ruhájánál az ara ízlése a legfőbb szempont. Hosszú, vagy rövid, pántos, vagy pánt nélküli; a lényeg hogy könnyed, légies, libbenő anyagút, és színben az esküvő hangulatához passzoló ruhát válasszatok!

tavasz_koszorus

Haj és smink

A frizurádnál egyetlen egy dolgot tarts szem előtt: kerüld a feszes és merev kreációkat! Viselhetsz laza kontyot, fonatokat vagy lágy vízesés hullámokat! A tavaszi hangulatú esküvői fürtökhöz remekül passzol a gyöngydíszítés, az apró virágok, egy fonatba rejtett szaténszalag, vagy egy vidám virágkoszorú, amitől mesés „tavasztündérré” varázsolhatod magadat!

tavasz_haj

A sminked legyen természetes, bájos és üde hatású! Használd a természetben is megtalálható, natúr színeket! A szemeidet hangsúlyozd finoman füstös satírozással, ajkaidat pedig rózsaszínnel, vagy ha kicsit merészebb vagy, akkor pinkkel emeld ki! Különösen szép, ha a rúzsod színe a hajadban és a csokrodban lévő virágok színével megegyezik.

tavasz_smink

Virágok, csokor

A tavaszi stílusú esküvődre válassz tarka-barka, színes és illatos virágokat! Remek választás lehet pl.: a gyöngyvirág, az orgona, a tulipán, a hortenzia, a rózsa, a liliom, a kardvirág, a kála, a jácint, a nárcisz, a frézia, vagy az orchidea.

tavasz_csokor

A menyasszonyi csokorba kitűnő választás a tulipán, ami talán a tavasz legjellemzőbb virága, de rózsából, liliomból és orgonából is készülhet tavaszi hangulatot idéző kompozíció.

tavasz_csokor2

Kiegészítők

Kiegészítőként elhelyezhettek a vendégek számára színes esernyőket és gumicsizmákat is, melyek amellett hogy vidáman dekoratívak, egy hirtelen jött tavaszi eső alkalmával még hasznosak is!

tavasz_extra

Köszönet ajándékok

Nagyszerű köszönetajándék lehet a vendégek számára, ha bájos kis dobozkákba cukrozott mandulát csomagolunk, vagy monogramos zsákocskákba illatos levendulát bújtatunk, ajándékozhatunk névre szóló, apró cserepes növényeket, de akár virág- vagy növénymagokat is, melyeket mindenki elültethet a saját otthonában.

tavaszi_ajandek

Dekoráció

A dekorációnál ne félj használni a színeket! A tavaszi paletta trendszíneiben bátran használhatsz picit erősebb kontraszt színeket, mint például a sárgának egy finom pasztell árnyalatát a lilával. Mivel a hangulathoz leginkább a lágy formák passzolnak, így a gömbformákra tegyétek a hangsúlyt! A természetet felhasználva is igen bájos dekorációs elemeket készíthettek, ilyenek pl.: a dús virágözönök, vagy a borostyánból font szívek. Az asztali dekorációban használj virágokat, szalagokat, színes szalvétákat, ülőpárnákat, apró pillangókat, madarakat, karcsú gyertyákat, vagy faágakat!

tavasz_dekor

Ültetési rend

A vendégeitek az ültetési rend alapján találják meg helyeiket a vacsora helyszínén. Itt is vidám, színes tavaszi hangulatot teremtsetek.

tavasz_ulteto

A desszertasztal és a menyasszonyi torta

A desszertasztalra varázsoljatok könnyed, krémes, habos, színes és különleges sütifalatokat!

tavasz_desszertasztal

A desszertek közül a habcsóktorony sem maradhat el! A témához mindenképpen a tavasz ízei dukálnak. Ilyen pl.: az eper, a málna, a citrom, vagy a meggy.

tavasz_desszert

A torta általában kör alakú és emeletes, fehér, rózsaszín, zöld vagy kék pasztell árnyalatokkal színezve. Díszítsétek élő virágokkal, pillangókkal és masnikkal!

tavasz_torta

Vendégkönyv

A vendégkönyv színes tavaszi ötletei gazdagítják a látvány világot. Szép emlék lesz évek múltán a sok jó tanács, vidám bejegyzés.

tavasz_vendegkonyv

Ültető kártya

Az asztalokon elhelyezett ötletes ültetőkártyák szépen díszítik a terítést, a dekoráció szerves részeként jelenhetnek meg.

tavasz_kartya

 

Fotózás

A fotózáskor is próbáljátok a lehető legjobban megörökíteni a tavaszi természetesség és frissesség hangulatát!

tavasz_fotó

A beállítások ne tűnjenek túlságosan mesterkéltnek vagy beállítottnak! Legyetek vidámak, felszabadultak, mosolygósak és boldogak, hogy a fényképeket sok év múltán is nagy öröm legyen majd visszanézni!

tavasz_fotó2

A képeket a printerest.com oldalról válogattuk.

Az alábbi galériában színek, hangulatok, ötletek tárházát találhatjátok.

 

webgalamb védelem