Kérdése lenne? Információ, recepció:
Telefon: 06 (20) 548-8168   Email: info@nairam.hu
Esküvő téli stílusban

Esküvő téli stílusban

Ha valami igazán különleges és emlékezetes esküvőre vágysz, bátran szervezd a nagy napot egy csodás, hófehér téli napra! Az esküvői szezon javarészt inkább a melegebb hónapokra tehető, mégis mesés hangulatú napot hozhattok össze a téli évszakban is. Gondolj csak a hófedte, gyönyörű tájra, a hulló hópelyhekre, a pattogó tűz látványára! Ezzel igazán egyedi, és feledhetetlen boldogító igent valósíthattok meg, mely a szeretteitek számára is csodás élmény marad majd!

Meghívók, ültető kártyák

teli_meghivo

A meghívók és a borítékok tervezésekor a tél minden természetes termését felhasználhatjátok! Ilyenek pl.: a hóval borított faágak, a fenyők és a tobozok, vagy a piros bogyótermések. Az ültető kártyákat helyezhetitek tobozokba vagy fenyőágakra!

teli_ulteto

Helyszíni esketés

A helyszíni esketés az évszak pompájával párosítva csodálatos élményt adhat. A hófedte táj, a fenyőillat, a kipirult arcok mind különlegessé teszik a szertartást.

teli_helyszini

Ruha

A menyasszonyi ruhád legyen a megszokottnál kicsit vastagabb anyagból, például finom bársonyból. A hangulathoz kifejezetten jó választás egy hosszú ujjú darab, melynek ujja készülhet áttetsző csipkéből. Tipikus és praktikus darabnak számít a fehér szőrmebunda, vagy egy földig érő kapucnis pelerin. A ruhák színeiben megjelenhet a frissen esett hó fehérsége, a csontfehér, de a jeges kék is visszaköszönhet öltözékünkön. Ha pedig inkább a kontrasztok hívei vagytok, akkor díszítő elemként a piros színt is használhattok, mellyel kicsit ünnepibbé, bensőségesebbé varázsolhatjátok a hangulatot.

teli_menyasszony

A vőlegényeknek ebben a téli hangulatban könnyebb dolguk van, csak a cipőválasztásra kell jobban odafigyelniük, valamint érdemes a nagykabátból finomabb anyagút választani. A hideg ellen védekezhettek egy színben passzoló, divatos sállal, vagy kalappal.

 

Koszorús lányok

teli_koszorus1

A koszorús lányok ruhájának kiválasztásában csak a képzelet szab gátat. Két szempont szerint válasszatok: színben passzoljon a dekoráció stílusához (pl.: ezüstös-kék, halvány vagy püspöklila, bordó), valamint ügyeljetek arra, hogy mindenki kellően meleg kiegészítőkkel rendelkezzen!

teli_koszorus2

Haj és smink

A téli esküvő nem szab határokat a fürtjeidet illetően sem, ugyanúgy passzol a hangulathoz a laza, kiengedett, bájosan hullámos haj, mint egy szorosan összefogott konty. Frizuráddal „hókirálynős” hatást kelthetsz egy hajba helyezett ezüst tiarával, vagy díszítheted ezüst hajpánttal, hajtűvel, valamint csattokkal! Igyekezz a lehető legtartósabbra készíttetni a fodrászoddal, mert hajkölteményednek lehet, hogy kellemetlen időjárási viszonyokat is ki kell majd bírnia!

teli_haj

A sminked legyen csillogó és üde! Szemeidet füstös árnyalatokkal hangsúlyozd, ajkaidat pedig vörös rúzzsal színezd!

teli_smink

Virágok, csokor

Téli hangulatú esküvőn színes és vidám virágokkal ugyan nem számolhatunk, de helyettük számos más szemet gyönyörködtető kompozíciót választhatunk! Szóba jöhet a liliom, a fehér kála, a tulipán, a frézia, a boglárka, az amarillisz, vagy keverhetitek az ezüstös eukaliptuszt hófehér rózsákkal!

teli_csokor1

 

A hófehér menyasszonyi ruha mellett egyértelműen a vörös rózsacsokor mutat a legjobban, de a fehér rózsacsokrodat is feldobhatod fehér gyöngyökkel, örökzöld ágakkal, ezüstre lefújt téli termésekkel, vagy fagyban termő piros bogyós gyümölcsökkel!

teli_csokor2

Kiegészítők

A meseszerű téli hangulatba kiválóan illenek a meleg, hófehér, szőrme kiegészítők, melyek nem csak emelik az esküvő látványvilágát, de a kinti hidegben még melegen is tartanak! Viselhetsz fehér szőrme kucsmát, kézmelegítőt, bolerót, elegáns hosszú kesztyűt, és meleg bokacsizmát is. Téli esküvőn érdemes a cipőkre csúszásgátlót ragasztani, nehogy a fagyott úton valaki egy hátassal dobja fel a hangulatot!

 

Köszönetajándékok

teli_ajandek

Halomnyi ötletes és mókás köszönőajándék közül választhattok! Ajándékozhattok névre szóló mézeskalácsokat, hógömböt, melyben az ifjú pár mini változata tündököl, vagy akár monogramokkal ellátott bájos kesztyűkkel is kedveskedhettek a vendégeiteknek!

A terem dekorációja

teli_dekor2

Igyekezzünk a dekorációban is illeszkedni a téli formákhoz, színekhez és hangulathoz! Rakjátok körbe a bejáratokat és az ablakpárkányokat ezernyi, melegséget árasztó mécsessel! A vacsoraasztalokat díszítsétek fehér vagy ezüst hópelyhekkel, kristályvázákkal, piros tömbgyertyákkal, vagy fagyönggyel. Bevethetitek a jégszobor dekorációt is, ha megvan hozzá a kellő felszereltség! A dekorációnál egy dologra mindenképpen figyeljetek oda: ne legyen túl karácsonyi hangulatú! Ez a nap a Ti ünnepetek, próbáljátok ezt hangsúlyozni!

teli_dekor1

 

A desszertasztal és a menyasszonyi torta

teli_desszertasztal2

Az ételekben és az italokban is vegyétek figyelembe a tél specialitásait!

teli_desszert

Érdemes felállítani egy pultot kifejezetten a meleg italok számára, melyen kínálhattok forró csokoládét, forralt bort, vagy különleges ízesítésű teákat, melyekkel kellemes és szeretetteljes hangulatot varázsolhattok!

teli_desszertasztal

 

A menyasszonyi torta lehet ehető kövekkel, tobozokkal, fenyőágakkal, vagy piros bogyótermésekkel tarkított!

teli_torta

Extrák

A tél egyedi kellékeket kínál önmagában is. A lovasszán, a szűz hó jelképes tisztasága, és a színek kontrasztjai mind – mind egyediséggel ajándékoz meg benneteket.

teli_extra

Fotózás

teli_foto

A téli táj szépségének jóvoltából igazán különleges és egyedi fényképeket készíthettek! Ilyen jellegű és hangulatú fotókkal csak kevesen büszkélkedhetnek a unokáik előtt!

teli_fot2

A képeket a printerset.com oldalról válogattuk.

A lenti galériában sok ötletet, érdekességet találhattok.

 

webgalamb védelem