Kérdése lenne? Információ, recepció:
Telefon: 06 (20) 548-8168   Email: info@nairam.hu
Dekoráció
Nyitólap » Esküvőkre » Dekoráció

Dekoráció

Az esküvői dekorációk elkészítése nem csupán az ifjú pár számára izgalmas – mi magunk is a legkedvesebb tennivalók egyikeként gondolunk rá. A dekoráció minden esetben a ti ízléseteket tükrözi, de a kivitelezés a mi feladatunk.

dekor1

 

Hogyan zajlik mindez?

Ti kiválasztjátok a színvilágot és a stílust. Elmondjátok, milyen dekorációt álmodtatok meg, mi az, ami közel áll hozzátok, akár azt is, hogy mit szeretnétek mindenképp elkerülni – mi pedig felöltöztetjük álmaitok esküvőjét. A választásban referenciaképeink és inspirációs fotók is segíthetnek. Profi dekoratőrünk mindig egyedi, személyre szabott látványt alkot, más-más elemeket felhasználva, így nem fordulhat elő, hogy ugyanaz a díszítés több esküvőn is visszaköszönjön. 

eskuvo_miert_ajanljuk_3 jo

Nézd meg dekorációinkat és inspirálódj »

Mit tartalmaz a dekoráció elkészítése?

Nem csupán a termek díszítésében segíthetünk. Az esküvői meghívót, a menü- és ültetőkártyákat, a köszönőajándékokat, akár a virágcsokrokat is megtervezhetjük és elkészíthetjük az ifjú pár számára, úgy, hogy mindez harmóniában legyen, az utolsó részletig. Bőséges textilválaszték, fénydekorációk, különleges virágdekorációk állnak rendelkezésünkre mindehhez.

Profi dekoratőrünkkel hosszú évek óta dolgozunk együtt, munkájával nem csupán mi, de az ifjú párok is meg vannak elégedve. Éppen ezért, a nálunk rendezett esküvők dekorációját minden esetben saját szakemberünk készíti el.

Egyedi dekorációs elképzeléseiteket egyedi árajánlattal valósítsuk meg, egy személyes megbeszélés után (drapériák, fények, virág dekoráció, lufiposta, feliratok a főasztal mögé, stb.).

nairam-eskuvo-dekoracio-1

További lehetőségek

 

webgalamb védelem