Kérdése lenne? Információ, recepció:
Telefon: 06 (20) 548-8168   Email: info@nairam.hu
Helyszíni ceremónia
Nyitólap » Esküvőkre » Helyszíni ceremónia

Helyszíni ceremónia

A menyasszony koros fák árnyéka alatt sétál az oltárhoz, a vőlegény virágokkal futtatott kapu alatt várja. A Holt-Tisza közelsége hűsíti a meleg nyári levegőt, a kertben felszolgált jeges hűsítők oltják a vendégek szomját. A halk zene és a gondosan kivitelezett dekoráció meghitt hangulatot biztosít – ilyen egy kültéri szertartás a Nairam Klubhotelben.

Egy ilyen romantikus, látványos, mégis bensőséges ceremónia össze sem hasonlítható az anyakönyvi hivatalok rideg személytelenségével. A vendégek számára is kényelmes megoldás, ha a fogadás helyszíne és a ceremónia csak pár lépés távolságra van egymástól. Ifjú párjaink két helyszín közül is választhatnak, ha kültéri szertartást álmodtak meg. Az egyik Csikó termünk előtti árnyékos esketőnk, a másik a kis tó által körülölelt apró sziget, melyhez egy romantikus fahíd vezet.

IMG_5644

 

A helyszíni esketés során mindent biztosítunk az ifjú pár számára, ami a ceremóniához szükséges

Kiegészítő szolgáltatásaink:

Vendégfogadás az érkező, gyülekező vendégek részére a szertartás előtt, svédasztalos kínálással, az alábbi kategóriákban:

I. Kategória
Ásványvíz, Kávé, Házi szörpök, Limonádék, Sajtos pogácsa, Tökmagos pogácsa, Burgonyás pogácsa, Sajtos stangli

II. Kategória
Ásványvíz, Kávé, Házi szörpök, Limonádék, Sajtos pogácsa, Tökmagos pogácsa, Házmester stangli,
Szilvalekváros papucs, Kétféle rétes (diós, túrós, meggyes, almás)

III. Kategória
Ásványvíz, Kávé, Házi szörpök, Limonádék,Mini szendvicsek háromféle feltéttel (sajtkrémes, túrókrémes, tonhalkrémes, padlizsánkrémes, tepertőkrémes, sonkakrémes)

IV. Kategória
Ásványvíz, Kávé, Házi szörpök, Limonádék, Csirkés bagett, Friss saláta, Mozzarella saslik, Baconos rúd, Fasírtgolyó nyárs

V. Kategória
Ásványvíz, Kávé, Házi szörpök, Limonádék, a pár által hozott sós- és édes aprósütemények

A fent felsorolt kategóriákhoz kiegészítésként választható csomagok:

VI. Kategória
Gyümölcskoktél, vagy friss gyümölcs tasakban (csak idény gyümölcsökből)

VII. Kategória
Mini sör, Mini bor (fehér és rosé)
(A felnőtt vendéglétszám minimum 25%-ra kérhető.)

IMG_8352-2

Lehetőségetek van a helyszíni szertartást követően vendégeiteket pezsgővel kínálni.

shutterstock_340620941

Helyszíni esketés rossz időben a Mályva teremben

Amennyiben a helyszíni esketés időpontjában szélsőségesen rossz idő van, tartós eső, erős szélvihar, vagy a kültéri esketés lehetetlenné tévő időjárás, úgy az esketést a légkondicionált , “Mályva terem” elnevezésű eskető termünkben tartjuk meg.  A terem szépsége méltó a ceremóniához, kifejezetten erre a célra alakítottuk át ez évben. Új világítást, dekorációs elemeket, és festést kapott. Ülőhelyet 100 fő részére tudunk biztosítani.

malyvaterem

Esküvő a Csikó terem előtt

Azoknak az ifjú pároknak, akik a Harmat étteremben, ill. a Csikó teremben van az esküvői vacsorájuk a Csikó terem előtti füves területet javasoljuk esküvőjük helyszíneként. Ezen a pázsitos területen a vendégvárást is kellemes árnyékos helyen tudjuk biztosítani vendégeik részére. Nemcsak a madarak csicsergése, hanem halk zene is emeli az esemény hangulatát. A szertartást követően itt fogadhatja az ifjú pár a gratulációkat, majd a csoportképeket is el tudják készíteni.

IMG_2022_1

Esküvő a szigeten

Azok az ifjú párok, akiknek a Szellőpalotában van az esküvői vacsorájuk a kis szigetet biztosítjuk a szertartás helyszínéül. A vendégvárást a Szellőpalotában, vagy az előtte lévő füves területen lehet lebonyolítani.

IMG_1157

webgalamb védelem