Kérdése lenne? Információ, recepció:
Telefon: 06 (20) 548-8168   Email: info@nairam.hu
Inspirációk
Nyitólap » Esküvőkre » Inspirációk

Inspirációk

Esküvő téli stílusban

Ha valami igazán különleges és emlékezetes esküvőre vágysz, bátran szervezd a nagy napot egy csodás, hófehér téli napra! Az esküvői szezon javarészt inkább a melegebb hónapokra tehető, a mesés hangulatú tél is csodálatos szépséggel ajándékozhat meg.

Esküvő tavaszi stílusban

A tavaszi esküvőn a lágy formák, színek, és a frissesség dominál leginkább. Ha ezt az évszakot, stílust választjátok, akkor belefér minden, ami természetes és könnyed! Igyekezzetek mellőzni minden mesterséges anyagot! Ez lesz életetek egyik legszebb napja, így érdemes kiválasztani egy olyan színt, ami a legközelebb áll hozzátok és passzol az esküvőtök hangulatához.

Esküvő retro stílusban

A retro esküvői stílus a legújabb, legfelkapottabb irányzat a világon. Magyarországon a retro stílus fogalma alatt leginkább az 1950-70 közötti korszakot értjük. Ha a megfelelő hatást szeretnéd elérni, akkor a Pin-up és a Rockabilly stílus elemeit kell vegyítened!

Esküvő klasszikus stílusban

A klasszikus stílus ismérve, hogy kortalan, időtálló, érzelmes, és minden divattól független. Stíluskeveredés nélküli, minden nyakatekert dolgot mellőz.

Esküvő romantikus stílusban

Szívet melengető, kedves, érzelmekkel teli. A finom pasztell színek és a látvány együtt gondoskodnak a romantikus, meghitt esküvői hangulatról. Kislányos rajongás, lelkeikben igazi naivitás és tisztaság jellemzi azokat a lányokat, akik ezt a stílust választják.

Esküvő modern stílusban

A modern szó jelentése: újszerű, korszerű, a korral haladó. Ha ebben a stílusban szeretnétek megtervezni az esküvőtöket, akkor egyszerű, kifinomult és mégis látványos elemekben gondolkozzatok!

Esküvő bohém stílusban

A bohém stílus legfőbb jellemzői a vidámság, sokszínűség és a játékosság. A nomád, és a hippi stílus tulajdonságainak egyvelege, egy kis színes  avantgárddal fűszerezve. Kétség kívül ez a legkötetlenebb, a fantáziátokat leginkább szárnyalni engedő stílus. Szokatlan kiegészítők és hangulatvilág jellemzőek rá.

Esküvő elegáns stílusban

Az elegáns esküvői stílus az ízlés és a látvány tökéletes harmóniája, a színek és formák összeillő játéka, amelynek célja egy olyan különleges és egyedi hangulat megteremtése, amely kiemelkedik az átlagból. Időtálló, nem hatnak rá divatok, trendek.

Esküvő ombre stílusban

Az ombre az árnyalatok játéka, amikor csupán egyetlen szín vagy színcsalád világosabb és sötétebb tónusai jelennek meg a térben.

Esküvő vintage stílusban

A vintage-t egyediség, különlegesség és ötletgazdagság jellemzi: a tárgyak összhatásukban régiesnek, vagy használtnak tűnnek, színek tekintetében jellemzően a pasztellszínek dominálnak.

Esküvő rusztikus stílusban

A stílus magánban foglalja a természet közelségét, otthonosságot sugároz, visszafogott elegancia, lágyság jellemzi.

webgalamb védelem