Kérdése lenne? Információ, recepció:
Telefon: 06 (20) 548-8168   Email: info@nairam.hu
Miért ajánljuk?
Nyitólap » Esküvőkre » Miért ajánljuk?

Miért ajánljuk?

Gyönyörű, romantikus helyszín

A Nairam Klubhotel az Alcsi-Holt-Tisza partjának egy különleges ékköve. A természet hihetetlen közelsége, a végtelen nyugalom, a mesés park tökéletes esküvőhelyszínné teszi.

Szerelmesek hídja a Szellőpalota mellett

Három vacsoratermünk közül a vendégek létszáma alapján könnyen választhatnak a párok. A hivatalos esketéshez két helyszín áll rendelkezésre romantikus hangulatú parkunk kertjében. A messziről érkezett vendégek számára akár 130 szálláshelyet biztosítunk hotelszobáinkban és apartmanjainkban.

 

Még több fotó a külső esketési helyszínekről »

Komplex szolgáltatás

Nem csupán helyszínt biztosítunk, hanem komplex szolgáltatásokat és folyamatos segítséget a szervezésben. A menü- és italsorok összeállításában, a tökéletes zenekar, vőfély és fotós megtalálásában, a dekoráció kialakításában és számtalan más fontos részlet kiválasztásában is tanácsokkal segítjük az ifjú párt.

Nézd meg a legszebb dekorációkat a galériában »

Segítség a szervezésben

“Házigazdaként” az a feladatom, hogy folyamatosan segítsek a szervezésben, átadjam azt a tapasztalatot, amivel az ifjú pár még nem rendelkezhet – hiszen míg én számtalan esküvő szervezésénél bábáskodtam már, ők még először állnak ilyen kihívás előtt.

Hogy miért tartom ezt ennyire fontosnak? Azt vallom, hogy az esküvő ünnep, igazi örömnap, ahol nincs helye idegeskedésnek, stressznek. A munkám során azt láttam, hogy sok pár szem elől téveszti a lényeget, és elfelejtik élvezni, valóban megünnepelni esküvőjük napját. Természetesen pontosan tudom, hogy egy ilyen fontos esemény megszervezése nem kis feladat. Ám azt is, hogy ez nem nyomhatja rá bélyegét a nagy nap hangulatára. Ezért teszek meg mindent, ezért segítek, ezért dolgozok.

Azt szeretném, hogy minden itt rendezett esküvőt átjárjon az a béke és nyugalom, ami a természetből árad, és ami ezt a helyet olyan különlegessé teszi. Az esküvő ne egy kipipálandó feladat, hanem egy örömnap legyen, mely egy egész életre emlékezetes marad.

Vargáné Zombori Mariann,
a Nairam Klubhotel és Szabadidőközpont vezetője

Szeretnél többet megtudni? Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj ajánlatot!

 

Kérjen ajánlatot online!

Töltse ki és küldje el ajánlatkérő űrlapunkat és néhány napon belül a megadott elérhetőségeken fölkeressük.

Please leave this field empty.

Kérjen telefonos visszahívást!

Amennyiben kérdése van, adja meg nevét és telefonszámát, visszahívjuk.

Please leave this field empty.

Kérjen ajánlatot E-mail-ben!

Kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni? Küldjön nekünk e-mailt.
webgalamb védelem