Kérdése lenne? Információ, recepció:
Telefon: 06 (20) 548-8168   Email: info@nairam.hu
Vacsorahelyszínek
Nyitólap » Esküvőkre » Vacsorahelyszínek

Vacsorahelyszínek

Három vacsoratermünk mindegyike karakteres jegyekkel és eltérő befogadóképességgel rendelkezik, amelyek alapján az ifjú pár könnyen kiválaszthatja a tökéletes helyszínt az esküvői mulatsághoz. A lakodalomhoz létszámtól függően ajánljuk a Szellőpalotát, a légkondicionált Harmat éttermet vagy a szintén légkondicionált Csikó termet, melyek egyedi dekorációját minden esetben profi dekoratőrünk készíti el.

Szellőpalota

A Szellőpalota igazán különleges helyszín: fedett, de oldalt nyitott pavilonjába tavasztól őszig belopódzik a természet. A szellő a környező fák és bokrok illatát hozza magával, a vendégek a park buja zöldnövényzetét látják. Ha az időjárás szelesre, hűvösre vagy esősre váltana, a tartóoszlopokra szerelt ponyva gyorsan leereszthető. A vendégek így zavartalanul mulathatnak tovább. Három termünk közül a Szellőpalota a legtágasabb, itt akár 200 fővel is ünnepelhet az ifjú pár.

17

Még több fotó a Szellőpalotáról »

Harmat étterem

A Harmat étterem modern és stílusos, a természettől azonban itt sem távolodunk el. A terem ablakai és tágas teraszai a parkra, ill. közvetlenül a Holt-Tisza partjára néz. Klasszikusan elegáns helyszín, melyben 80-110 vendéget fogadhatunk, attól függően, hogy tábla- vagy körasztalos elrendezést választ a pár. 

Nairam Harmat Étterem

Még több fotó a Harmat étteremről »

Csikó terem

Meghitt, kisebb létszámú fogadásokhoz Csikó termünk az ideális választás, ahol egyszerre legfeljebb 70 főt tudunk vendégül látni. Hangulatos terasza a gyönyörű kertre néz, ahol a helyszíni esketéseket rendezzük.

Csikó terem

Csikó terem

Még több fotó a Csikó teremről »

webgalamb védelem