Kérdése lenne? Információ, recepció:
Telefon: 06 (20) 548-8168   Email: info@nairam.hu
Esküvőszervezési segítség – IgentMondtam.hu

Esküvőszervezési segítség – IgentMondtam.hu

Esküvőszervezési segítség menyasszonyoknak

Életed szerelme megkérte a kezed. Hihetetlenül boldog vagy, és izgatottságodban azonnal beleveted magad az esküvőszervezésbe. Vadul böngészed a ruhakatalógusokat, a Pinterestet, a közeli helyszínek honlapjait. És ekkor rádöbbensz, hogy egy esküvő megszervezése elképesztően sok feladattal jár – még akkor is, ha nem hetedhét országra szóló lagzit szeretnél, “csak” egy jól szervezett, harmonikus esküvőt, ahol ti és a vendégeitek is jól érzik magukat.

Nem szabad azonban kétségbe esned, mert az esküvő szervezésének nem kell a stresszről szólnia. A kulcs a szervezés, az átgondoltság, és ami a legfontosabb: megfelelő mennyiségű információ, méghozzá átláthatóan rendezve. Erre van szükséged, szükségetek ahhoz, hogy könnyen, jó döntéseket tudjatok hozni.

Erről szól az IgentMondtam.hu, ahol kedvedre böngészhetsz 12 témában, több mint 250, esküvőtervezéshez kapcsolódó cikkünk között. A számodra összeállított tudásanyagot tematikusan csoportosítottuk, esküvői témakörökbe rendeztük, de akár hónapról-hónapra is nyomon követheted, hogy milyen aktuális feladatokat kell elvégeznetek, miben kell döntést hoznotok ahhoz, hogy biztosan ne maradjon ki semmilyen fontos teendő.

valassz-a-temakorok-kozul-n

 

Érdekel az igentmondtam.hu, megnézem a részleteket »

 

Miért van szükséged erre?

Segítség nélkül:

Az IgentMondtam.hu segítségével:

Mit tartalmaz?

 

Szeretném megismerni az esküvőszervezési tudásanyagot »

 

eskuvoszervezes-cikklista

Mit kapok ha megveszem az esküvőszervezési tudásanyagot?

Egy jól strukturált tudáshalmazt kapsz kézhez, ami minden fontos információt és segítséget tartalmaz, ami ahhoz szükséges, hogy az esküvődet megszervezd, és az esküvőszervezés időszaka idegeskedés és folyamatos stressz helyett boldog várakozással teljen. Választ kapsz azokra a kérdésekre, amelyeket – 18 éves tapasztalatunk alapján – a legtöbb házasulandó pár feltesz az esküvő előtt: mit, mikor, milyen sorrendben kell eldöntenem, megrendelnem, megvásárolnom, kitől és mennyiért. De számtalan apró ötlettel, jótanáccsal is szolgál összeállításunk.

Ismerd meg a IgentMondatam.hu tudásanyagát

Látogass el az igentmondtam.hu oldalára, ismerd meg a részleteket, olvass bele a tartalomba és ha tetszett rendeld meg tudásanyagunkat, hogy a stressz helyett számodra is örömteli készülődéssel teljenek az esküvődet megelőző hónapok.

 

Szeretném megismerni az esküvőszervezési tudásanyagot »

webgalamb védelem