Kérdése lenne? Információ, recepció:
Telefon: 06 (20) 548-8168   Email: info@nairam.hu
Rólunk

Rólunk

Vargáné Zombori Mariann a Nairam Klubhotel vezetője

Vargáné Zombori Mariann a Nairam Klubhotel vezetője

Tizenhét évvel ezelőtt a férjem beviharzott az otthonunkba, és közölte velem, hogy van egy elhagyatott üdülő a Holt-Tisza partján, amit meg kell szereznünk. Amikor legközelebb odament, már engem is magával vitt.

Földi paradicsom. Ez jutott eszembe, amikor először láttam a hotel parkját. Fákkal szegett, tiszta vízpart, csönd, végtelen béke és a Holt-Tisza vizének illata a levegőben…Szenvedélyes horgász, hát persze, hogy beleszeretett. Ahogy én is.

Attól fogva nem volt lehetetlen számunkra. Megnyertük a területre kiírt pályázatot, az üdülőt megvásároltuk. Hosszú idő telt el azóta. Évről-évre építgettük, bővítgettük, csinosítottuk a hét hektáros parkot. Az eredmény sem maradt el! Sorra jöttek az esküvők, nyári táborok, a legkülönbözőbb céges rendezvények.

Amikor néha elcsendesül a park, az utolsó látogatónk is hazatér, teszünk egy sétát. Csak csendben megyünk egymás mellett és gyönyörködünk abban, amit a természet nekünk szánt, és amit mi hozzátettünk ehhez.

Hiszen az Alföld egyik különleges szeglete ez. Nem csillog, nem hivalkodik, sallangoktól mentes. Békességet és felüdülést nyújt. Azt kínálja, ami hiányzik a rohanó hétköznapokból: stresszmentes napokat.

A természetből áradó nyugalom és béke, a kertek szeretettel gondozott virágai, a vendégek „gondolataiban olvasó” személyzet, és a nagyszerű ízeket kínáló konyha – mindez hozzátartozik a Nairam-élményhez, testünk és lelkünk felüdüléséhez.

Azok, akik megérzik azt a harmóniát, amelyet ez a hely áraszt, már első látogatásuk alkalmával eldöntik, hogy vissza fognak térni hozzánk. 

 

Szeretném ha megismernétek kollégáimat is, akikkel kapcsolatban lesztek:

 

Kormos Bettina esküvői rendezvény asszisztens

Az maga a csoda, ahogy a Nairamhoz kerültem, hiszen úgy jelentkeztem, hogy még soha nem jártam ott, soha semmit sem hallottam róla és még az álláshirdetést sem láttam. Úgy gondoltam, hogy miért ne próbálnám meg, hiszen a főiskola után egy esküvőszervező tanfolyamot végeztem el, így reméltem, hogy sok tapasztalatot szerezhetek a meglévő tudásom mellé.

Két évvel ezelőtt recepciósként kezdtem el dolgozni. Az első néhány hónap igazán mélyvíz volt, hiszen nagyon sok új dolgot kellett megtanulnunk Katával recepciós munkatársakként. Nagyon élveztük, mert így még jobban beletehettük magunkat, akik mi valójában vagyunk.

Az első év őszétől egyre inkább csak az esküvőkkel foglalkoztam, majd végül teljes egészében átvettem azt Marianntól. A munkám nagyon változatos. Sok időt töltök a számítógép előtt, hiszen rengeteg szervezéssel, levelezéssel jár egy esküvő megszervezése. A legjobban mégis azt szeretem, amikor a párokkal személyesen találkozhatok, elmondhatom tanácsaimat, segíthetek nekik.

Örülök, hogy mindenkivel gyorsan megtaláljuk a közös nevezőt, hiszen hasonló korosztály vagyunk. Na, és persze a hétvégék, amelyek mesébe illőek. Látni a párokat, ahogyan megélik életük legszebb napját, a boldog örömszülőket, a lelkes koszorúslányokat és az örömteli vendégeket. Sok munkával és idővel jár ez a szakma, de az esküvő másnapján megelégedve, hálásnak látni az ifjú házaspárokat, mindenért kárpótol.

A kollégáim egyszer azt mondták, hogy minden egyes esküvő, olyan mintha a sajátom lenne, hiszen olyan lelkesen és lelkiismeretesen szervezem. A munkatársaim és a családtagjaim tudják, hogy mennyire örülök, amikor egy újabb esküvői foglalás érkezik, szó szerint ujjongok.
Hatalmas öröm számomra, hogy ilyen fiatalon megtaláltam azt a munkát, amiben ennyire jól érzem magam, ami annyira én vagyok és, mindezt egy ilyen gyönyörű környezetben végezhetem.

 

 

Fotók a Nairamról »

 

Az alábbi linken töltheti le általános szerződési feltételeinket: ÁSZF 

webgalamb védelem